top of page

KIES JE

SPECIAL

Backstage doet meer dan alleen trainingen. Je kan ook terecht voor voedingsadvies, sport evenement organisatie, zomerstop training of hulp bij duurzaam gezonde werknemers. Vraag naar de mogelijkheden voor een special op maat.

Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van een gebalanceerde leefstijl. Of je nu een topsporter bent, een kantoorbaan hebt of geblesseerd, de energie die je opeet moet in balans zijn met de energie die je verbruikt, zo simpel is. De ene hype is nog maar net achter de rug als het volgende dieet op de markt wordt gebracht. Échte, pure voeding zonder barcode in de juiste hoeveelheden is nog nooit een hype geweest, deze regel is altijd gebleven. Vul het contactformulier in en vertel mij waar ik je mee kan helpen.

Ben jij dit jaar de organisator van het familieweekend, de sportdag van school, een personeelsuitje of teambuildingsdag en heb je géén idee wat je dit jaar zou moeten doen? Ga sporten! Een leuke groepstraining in het bos of op locatie. Een parcours met obstakels, spierkracht- en conditionele oefeningen in teamverband voor ieder denkbaar niveau. Ik kan jullie helpen aan een toffe work-out voor jong en oud.

1

VOEDING & ADVIES

2

SPORT ALS BINDMIDDEL

De vakantieperiode is aangebroken en wat denk je? ZOMERSTOP?! Hoe jammer is dat? Ik kan jouw team trainen tijdens deze periodes om fit het seizoen te starten. Dit geldt natuurlijk ook voor de winter. Ons lichaam is gemaakt op bewegen en gevoelig voor prikkels van buitenaf. Om die reden is afwisseling heel belangrijk en hoe leuk zou het zijn om een keer een compleet andere training te volgen met je team zoals een bootcamp? Rekening houdend met niveauverschil en eventuele blessures maak ik een training op maat.

3

FIT DOOR TE STOPPEN

4

GEZOND ZIEKTEVERZUIM

Iedere werknemer is wel eens ziek, daar ontkom je niet aan maar een fitte werknemer is een duurzame werknemer. Het is wetenschappelijk bewezen dat werknemers die goed in hun vel zitten productiever zijn, minder vaak ziek, fysiek zwaarder werk aan kunnen én beter gehumeurd zijn. Daarnaast is het voor de teamsfeer heel goed om af en toe letterlijk samen te moeten werken. Een of twee keer per week samen sporten na het werk, op locatie! Dat is nog eens een gezond kerstpakket.

LET'S GET MOVING

bottom of page