KIES JE

TRAINING

Fysiek sterk is mentaal onverwoestbaar. Verandering is de enige zekerheid die je hebt in het leven en wanneer je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit ben je beter bestand om deze constante pieken en dalen op te vangen. Wat heb jij nodig?

Wanneer je nog nooit gesport hebt of een tijd inactief bent door bijvoorbeeld een burn-out, zwangerschap, blessure of overgewicht kan ik mij heel goed voorstellen dat je geen idee hebt hoe en welke eerste stap je moet zetten naar een actief en fitter leven.

Wees niet bang, je bent lang niet de enige! Tijdens de STARTtrainingen gaan we op zoek naar jouw beginsituatie en leggen we een stevige fundering om op te bouwen. De inhoud van deze les is vooral gericht op balans, rompstabiliteit, wendbaarheid en basisconditie.

 

We sporten met maximaal 6 personen en richten op vooral op jou.

Starttrainingen vind je op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend aan de Meerweg in Dirkshorn.

Is ook deze stap voor jou te groot? Start dan met een paar sessies personal training voor een zelfverzekerd gevoel.

Heb jij al enige sportervaring, een basisconditie of gewoonweg geen blessures of klachten maar lijkt de stap naar een sportschool, -vereniging of bootcamp club nét te groot? En is dit jouw excuus om je maar niet in te schrijven? Zonde! Laat mij jouw onzekerheden wegnemen door een aantal keer samen te trainen en te werken aan uithoudingsvermogen, spierkracht, explosiviteit en/of snelheid. Wat is je doel? Wat houdt je tegen? Waar ligt jouw uitdaging?

Ook hier sport in groepjes van maximaal 8 personen. Kleine groepjes, veel begeleiding!

 

Deze trainingen vinden plaats op maandag- en donderdagavond aan de Meerweg in Dirkshorn.

1

START & HERSTEL

2

STERK & FIT

Buitenlucht zuivert lichaam en geest. Ben jij sportliefhebber, met of zonder doel, en hou jij net als ik van een groene omgeving? Of misschien maak jij deel uit van een sportteam en baal jij ook zo van die winter- en/of zomerstop of willen jij en je teamgenoten af en toe sporten in een andere omgeving voor het groepsgevoel.

 

Ga dan met ons mee naar Schoorl. We sporten op de oneven weken en starten om 08.15 uur vanaf het Buitencentrum met een gezellig sportief groepje.

 

Ook leuk als teamuitje!

3

BOSTRAINING

SCHOORL

4

ZWANGER & FIT

Zwangerschap is een van de mooiste en misschien wel kwetsbaarste wonderen van de natuur. Je zorgt van af dat moment niet meer alleen voor jezelf maar ook voor de toekomst van je kindje. Je past je voeding er op aan, luistert nóg beter naar je lichaam en stopt met alles wat een risicofactor kan zijn voor je zwangerschap dus ook sporten. Klinkt dit gek? Of juist herkenbaar? Wat mag je nou eigenlijk wél qua beweging en wat is af te raden? Ons lichaam is gemaakt OP bewegen en OM te bewegen, dat geldt ook tijdens zwangerschap. Wil jij FIT je zwangerschap door en werken aan een spoedig herstel na de bevalling? Neem dan gerust deel aan één van bovenstaande trainingen, we kunnen iedere oefening uitvoerbaar maken voor jou.

5

Heb je last van een stijve nek, stramheid in je spieren, hoofdpijn door stijfheid of door voortdurend werken achter de computer. Laat je spieren dan losmaken met een massage.

 

Soms heb je geen reden nodig om jezelf of iemand anders een massage cadeau te doen. Echter aanraking is niet voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld maar als je het mij vraagt is het één van de eerste levensbehoefte.

Een activerende massage met bijvoorbeeld behulp van Cups kunnen fysieke klachten verminderen, werkt mobiliserend bij stijfheid door bijvoorbeeld inactiviteit, ouderdom of na een loodzware training. Cups werken door middel van een zuigkracht op de huid. Deze kracht trekt plaatselijk afvalstoffen aan en helpt de doorbloeding op gang.

 
 
 
 
 

€ 6,-             

€ 6,-               

OUTDOOR TRAINING

Wensen zoals een langere training, een grotere groep, locatie of meerdere weken trainen zijn uiteraard bespreekbaar.

SMALL GROUP TRAINING FIT & STERK    

SMALL GROUP TRAINING  START & HERSTEL

50-60 MIN      

50-60 MIN      

€ 6,-              

60 MIN 

ZWANGER & FIT 

SPORTMASSAGE

& CUPPING

SPORTMASSAGE & CUPPING

35 MIN 

€ 35,-        

50 MIN 

€ 55,-        

 

LET'S GET MOVING