top of page

HOE ZIT JIJ IN DE WEDSTRIJD?

Fysiek sterk is mentaal onverwoestbaar. Verandering is de enige zekerheid die je hebt in het leven en wanneer je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit ben je beter bestand om deze constante pieken en dalen op te vangen. Wat heb jij nodig?

START

1

START

Wanneer je nog nooit gesport hebt of een tijd inactief bent door bijvoorbeeld een burn-out, zwangerschap, blessure of overgewicht kan ik mij heel goed voorstellen dat je geen idee hebt hoe en welke eerste stap je moet zetten naar een actief en fitter leven.

Wees niet bang, je bent écht niet de enige!

 

Tijdens de startperiode gaan we op zoek naar jouw beginsituatie en leggen we een stevige fundering om op te bouwen. We richten ons er eerst op dat jij je fijn voelt binnen de groep, dat je basisskills aanleert, dat je, je eigen grenzen mag bewaken en we hopen je een beetje zelfvertrouwen mee te geven.

 

De groepen bestaan uit maximaal 10 personen, jong en oud en iedereen heeft zo zijn eigen uitdaging. 

STERK EN FIT

2

STERK & FIT

Wanneer je al enige tijd (hebt) gesport dan ervaar je dat je makkelijker meekomt met andere sporters, dat het "even snel de trap op lopen" je niet meer helemaal uitput en dat je energie gaat overhouden aan het einde van de dag. Je kunt jezelf verder gaan uitdaging tijdens de trainingen. Hoe? Je gebruikt zwaardere gewichten, krikt het tempo rustig aan op, gaat mee in de "vibe" met andere sporters en/of doet net dat stapje extra tijdens de warming-up.

Onze trainingen vind je op maandagochtend en -avond, dinsdagavond, donderdagochtend en -avond en op zondagochtend gaan we naar Schoorl.

BOSTRAINING SCHOORL

3

BOSTRAINING

SCHOORL

Buitenlucht zuivert lichaam en geest. Ben jij sportliefhebber, met of zonder doel, en hou jij net als ik van een groene omgeving? Of misschien maak jij deel uit van een sportteam en baal jij ook zo van die winter- en/of zomerstop of willen jij en je teamgenoten af en toe sporten in een andere omgeving voor het groepsgevoel.

 

Ga dan met ons mee naar Schoorl. Je vindt ons 3 van de 4 zondagen, om 08.45 uur bij het Buitencentrum met een gezellig sportief groepje. Kunnen hardlopen en/of het hebben van een basisconditie is geen vereiste!

 

ZWANGER EN FIT

4

ZWANGER & FIT

Zwangerschap is een van de mooiste en misschien wel kwetsbaarste wonderen van de natuur. Je zorgt van af dat moment niet meer alleen voor jezelf maar ook voor de toekomst van je kindje. Je past je voeding er op aan, luistert nóg beter naar je lichaam en stopt met alles wat een risicofactor kan zijn voor je zwangerschap dus ook sporten.

 

Klinkt dit gek? Of juist herkenbaar?

 

Wat mag je nou eigenlijk wél qua beweging en wat is af te raden? Ons lichaam is gemaakt OP bewegen en OM te bewegen, dat geldt ook tijdens zwangerschap. Wil jij FIT je zwangerschap door en werken aan een spoedig herstel na de bevalling? Neem dan gerust deel aan één van bovenstaande trainingen, we kunnen iedere oefening uitvoerbaar maken voor jou.

JEUGD IN BEWEGING

5

SPORTMASSAGE

& CUPPING

Heb je last van een stijve nek, stramheid in je spieren, hoofdpijn door stijfheid of door voortdurend werken achter de computer. Laat je spieren dan losmaken met een massage.

 

Soms heb je geen reden nodig om jezelf of iemand anders een massage cadeau te doen. Echter aanraking is niet voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld maar als je het mij vraagt is het één van de eerste levensbehoefte.

Een activerende massage met bijvoorbeeld behulp van Cups kunnen fysieke klachten verminderen, werkt mobiliserend bij stijfheid door bijvoorbeeld inactiviteit, ouderdom of na een loodzware training. Cups werken door middel van een zuigkracht op de huid. Deze kracht trekt plaatselijk afvalstoffen aan en helpt de doorbloeding op gang.

Massages vinden plaats in het pand van Haar Revolutie in Schagerbrug, boek je afspraak eenvoudig online via: www.haarrevolutie.nl

SPORT EN ONTSPANNINGSMASSAGE

LET'S GET MOVING

bottom of page