top of page
  • Doortje

Wat mij beweegt?

Bijgewerkt op: 4 feb. 2019


De afgelopen 15 jaar ben ik van fitnessinstructeur afkomstig van het CIOS doorgerold naar groepslesinstructeur. De volgende logische stappen voor mij waren opleidingen als Personal Trainer, Corrective Exercise, Sportmassage, Medisch Trainer en Fysiotherapie maar als je mij vraagt wat mij het meest beweegt dan is dat het gevoel van een sterk lijf en een zacht gevoel met andere delen. Het gevoel wat je ervaart als je vooruit gaat, wanneer je lekkerder in je vel komt zitten, sneller wordt, fitter wordt, gelukkiger wordt. En vooral dat laatste item hebben de afgelopen jaren een grote rol gespeeld in mijn leven. Wat maakt mij gelukkig, of liever gezegd wat maakt mij ongelukkig. Ik heb er voor gekozen om actie te ondernemen op alles wat mij tegenhield en te omarmen waar ik geluk in ervaar. In mijn privéleven heb ik een fantastische (van de zomer officiële) man en een klein maar super fijn huisje en heel veel lieve mensen om mij heen waar ik van mag houden. En in mijn werk was dat het volgen van mijn hart en met mensen sportief en mentaal aan de slag te gaan, maar dan achter de schermen. Ik hoef niet op een poster, het is niet belangrijk om te laten zien wat ik allemaal kan, ik wil samen aan jouw geluk werken, BACKSTAGE.


103 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page